petrasperspektiv

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av petrasperspektiv - 14 januari 2011 19:01

Nja, jag är väl kanske inte direkt en ond människa annars heller men idag var jag så hygglig att jag blev impad själv. Så här var det:


Jag gick efter tips till BR Skor för att inhandla broddar och visst fanns det broddar där. Ett par. Jag stod och höll i dem när det kom in en äldre kvinna och frågade efter broddar. Ilona (jobbar i affären) skrattade till lite och sa att jag hade det sista paret. Jag skrattade också till förnöjt och menade att japp så var det. Men då! Då slog det dåliga samvetet till. Inte fasen kunde jag köpa det sista paret broddar när det står en olycklig tant på minst 80 år bredvid mig och ser helt knäckt ut. Nixelipix, inte jag. Kvickt som tusan gav jag henne dem och sa att jag kunde vänta tills på tisdag när de jag beställt kommer till sportaffären. Hon tackade mig ungefär 100 gånger och jag mådde SÅ bra. Jag mådde så bra att jag direkt gick in på MQ och belönade mig med en kjol:-)


Efter MQ bar det vidare till Shack Matt och dottern hittade ett par brallor. Då fortsätter jag att vara god och BETALAR dem. Men då blev jag mig själv igen och krävde lite fönsterputsning i gengäld. Mohahaha, nu känner jag igen mig själv igen;-).


Denna veckan var det jag och dottern som dragit nitlotten och fick veckohandla. Så jädra tråkigt.


Jag glömde berätta att jag fick ett ryck och bjöd dottern på lunch på Coffee House. Jag tog samma som dottern. Vetefasen vad det hette men det var en varm macka med salami, brie och soltorkade tomater. Sjukt gott var det. När jag kom hem räknade jag ut pointsen i det. Hoppsan. Nästan hela dagsransonen hade försvunnit med lunchen. Tur att jag fortfarande är mätt:-). Nu har jag tagit en 12 kilometer på crosstrainern så nu kan jag i alla fall ta lite kvällsmat.


Snart är det dags för fredagsmys. I love it.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards