petrasperspektiv

Alla inlägg den 30 maj 2010

Av petrasperspektiv - 30 maj 2010 21:24

Ett av barnen är hemma igen. Skönt! Hon har haft det bra i Stockholm även om operan var lite sövande;-)


Sonen messade nyss från Tyskland. Det stod "Hotellet är fett nice:-)", det är sonen till en svensklärare det. Hans lärare har lagt ut på Facebook att det är riktigt gött att vara lärare just nu. Det är ju inte utan att man blir lite avundsjuk:-).


Själv har jag invigt min nya driver idag. Jäklar vad den är bra. Värd varenda krona. Men när maken och jag skulle ge oss ut på banan började det givetvis att regna och mina regnkläder låg hemma så det var bara att ge upp den tanken och köra och fika hos morsan istället. Det var väldans trevligt. Senare åt vi middag hos makens mor och grattade henne också. Eftersom mina barn inte var hemma idag köpte jag en cool väska som ska hänga på golfbagen till mig själv. Skitflott är den. Och cerise.


Veckan ser rättså planerad ut. Massor att göra. Till helgen kommer lilla favoriten brorsonen. Han ska tillbringa helgen med oss. Vi håller just nu på att planera allt vi vill göra med honom. Vi pratade med varandra innan idag.Jag frågade hur det går med läsningen. Han svarade att det går bra och att han nu kunde läsa barnens, makens och mitt namn och MAXI. Och det är ju bra att kunna. Skön unge!


Förresten vill jag ha sol nu. Om den inte masar sig fram snart syns det inte att jag alldels nyligen varit på Kreta. Jag vill inte förlora färgen så snabbt!


Nu tror jag minsann jag ska läsa lite. Ha det gott!

Av petrasperspektiv - 30 maj 2010 07:21

Då har vi varit och vinkat av sonen och resten av hans klass. De ska åka till Tyskland där de ska bada och gå på Nöjespark. De ska bo på lyxigt hotell och dessutom skulle de se en Las Vegas-show ikväll. Vilket äventyr! Allt detta tack vare en strålande insats i Drogfighten. Verkligen kul!


Men, nu är båda mina barn på resande fot. Utan mig. Det känns lite märkligt måste jag säga. Fast det är väl bara att vänja sig för de börjar ju bli stora nu. Snyft.


När man nu ändå är uppe så kunde man ju passat på att göra något vettigt. Eller går man och lägger sig igen och läser. Tänk, tänk, tänk. Det blev alternativ två. Läser just nu en en deckare som är riktigt bra. Kungsholmenmorden eller nåt sånt heter den. Riktigt bra är den i alla fall.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards