petrasperspektiv

Alla inlägg den 8 maj 2010

Av petrasperspektiv - 8 maj 2010 23:24

Oj vad snabbt den här dagen gått. Och vad mycket jag hunnit...

Först långfrukost. Sen fylla släpet med bråte som ska till tippen. Lunch och sen iväg till Slottslängorna där alla sexor i kommunen tävlade i Drogfighten. I sonens klass går många idrottsungar som ju i sig själva är riktiga vinnarskallar. Som om inte det vore nog är föräldrarna ännu värre vinnarskallar. Hur slutar den kombinationen? Med vinst! Jajamensan 6D ska till Tyskland och bada i vattenland, bo på lyxhotell och åka karuseller. Grattis alla goa ungar! Bra jobbat!


Han som organiserat allt, typ, stannade och frågade om jag var där som lärare, rektor eller förälder. Vi skrattade åt mina olika roller men jag kan tänka mig att det skapar viss förvirring hos andra. För mig är det glasklart. Jag var bara mamma idag. Det är jag alltid när jag är iväg på något med mina barn. Då är jag aldrig lärar- eller rektorpetra, bara mamma petra.


Däremot pratar jag så klart med mina elever och deras föräldrar för att jag tycker det är kul att umgås med dem. Tyvärr har jag ännu inte lärt känna så många på nya skolan men det kommer.


Efter fighten var det hemfärd och sedan middagslagning. Sonen drog hem till kompisen för övernattning medan maken, dottern och jag drog igång och spelade Buzz. Först ÄGDE jag dem men sedan slutade jag att ha tur och då vann maken. Men, det var då rakt inte skicklighet som ledde honom till seger utan en fruktansvärd tur!


Nu är det snart dags att styra mot sängen. Ska bara kolla på jag inte missat något viktigt på FB först :-)

Tjingeling!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards