petrasperspektiv

Alla inlägg den 3 maj 2010

Av petrasperspektiv - 3 maj 2010 19:55

Kollar Biggest Looser på femman. Rätt kul program tycker jag. Det är stronga människor det där.


Just nu funderar jag på om jag ska gå en runda. För någon träning blev det ju inte. Näpp, hemma från jobbet fem i sex. Dödstrött och hungrig. Blev dessutom lite aggressiv över stöket i huset så jag var tvungen att röja lite. Nicht kul!


Nu ska snart dottern dra sin svenskredovisning för mig. Det är trevligt.


Sonen har dragit för dörren till sitt rum. Jag tyckte han skulle träna engelska oregelbundna verb men det var INGEN som hade tagit hem dem redan idag och det var ju bara fem stycken och de var ju så lätta. Får han inte alla rätt ska jag...dra in något kul för honom.


Nu börjar Beverly Hills. Jag kan nog räkna med att dotterns redovisning dröjer. Gå eller vila i soffan? Gå eller vila i soffan?

Av petrasperspektiv - 3 maj 2010 12:30

Igår var bloggplatsen.se helt knäpp så därför blev det inget blogginlägg. Idag verkar sajten vara lite piggare.


Min dag började på mamografi. Holy shit vad det klämde! Jag kan tänka mig att man väntar till 40+ enbart för att de ska vara lite mera "lättarbetade" (eller hängiga om man föredrar det). Jaja, nu håller vi alla tummar för att det ser finfint ut.


Mina elever har fått dagens ros idag för sin insändare förra veckan! Kul tycker jag men det finns nog de som inte tycker det. Nog om det. Negativ energi har jag tillräckligt av runt mig just nu. Jag behöver inte asa in det här på bloggen oxå.

Grattis eleverna! Er insändare fick dessutom beröm av kommunalrådet och av folket på barn- och utbildningskontoret. Ni är duktiga!


Jag har precis ätit nu och ska köra till arbete nummer 2. Lite möten och annat väntar under eftermiddagen och sedan är det träning. Ska bli skönt.


Som svar på en kommentar jag fick i förgår. Nej, jag är inte händig. Nja, kanske lite men det döljer jag för annars kanske jag åker på att göra en massa saker:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards