petrasperspektiv

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av petrasperspektiv - 19 februari 2011 22:04

...blev jag innan idag. En av de andra hockeyföräldrarna,PD, berättade att hans syster A läser min blogg. Det var lite oväntat men så himla kul! Det är ju nästan så att jag skulle kunna ha en "Dagens Peter" bara för att glädja liksom:-)- Hoppas, hoppas, hoppas han gör något riktigt kul, eller för all del pinsamt så jag har stoff för blogginläggen!


Nu är Anders tillbaka igen. Jag kan säga att det är tur att Mellon är slut för nu är det show igen. Just nu pratar han om en utbränd ishallsvaktmästare...


Nähä, att formulera text här är ingen begåvad idé! Hörs imorgon.

Av petrasperspektiv - 19 februari 2011 20:42

Jaha, då var vi i Tjeckien. Om någon inte varit där kan jag berätta att det ganska mycket ser ut som Sverige, naturen då alltså, husen ser INTE ut som hemma. Vi och tjeckier har inte riktigt samma syn på heminredning och belysning. I ALLA fönster hänger trådgardiner och inte en enda fönsterlampa syns så långt ögat når.


Jag trodde i min enfald att det skulle vara lite, lite vår här. Det är det inte kan jag berätta. Fy fasen vad kallt det är här! Inte bara ute utan oxå på hotellrummet. Men, för att kompensera det har de täcken man hade  i Sverige för en hundra år sedan eller nåt, jättetjocka och jättetunga. 


Igår kväll var vi på hockey. Kul och anorlunda. Många mål och om man tycker att Kallinge ishall är kall har man aldrig varit i den ishallen vi var i igår. Kallt var bara förnamnet.


Hotellet är annars helt okej. Glamoröst är helt fel ord. Okej stämmer bättre. Maten är god och vinet kostar 10 svenska kronor för ett glas. Ni fattar! Himmelrike:-)


Nähä, nu ska jag fokusera på mellon. Givetvis har vi kopplat ihop dator med tv. Björklund har införskattat rätt kabel och hade högtalare med sig (?!) så nu sitter så gott som alla och tittar på melodifestivalen. Anders har änttligen gått och satt sig i baren så nu kan vi andra lyssna ordentligt:-) 

Av petrasperspektiv - 19 februari 2011 14:15

Vad skulle jag mer vilja ändra på? Ja, det finns ju en del...


Jag skulle vilja att alla barn fick må bra och vara glada. Jag vill att alla barn ska få tak över huvudet, mat i magen och ha föräldrar som älskar dem. Det vill jag.

En självklarhet egentligen men ändå inte en självklarhet för alla barn. Inte ens här hos oss i Sverige.

Jag vill att alla barn ska ha kompisar och att ingen är taskig emot någon annan. Jag vill att alla vuxna tar ett vuxenansvar och ser till att våga vara vuxna. Barn mår bäst av att ha trygga vuxna omkring sig.


Det var dagens önskan. Hmmm, vad ska jag önska imorgon?

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards