petrasperspektiv

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av petrasperspektiv - 5 februari 2011 18:42

Lördagen borde bara räknas som en halv dag så som den susar iväg. På grund av hockeyn hinns väldigt får saker med på lördagen. Vips så är det kväll och vips igen så är det söndag. Idag sov vi rätt länge i och för sig och det gör ju dagen ännu kortare men vad skönt det var.


Innan frukost gick maken och jag en runda som vi avslutade på Ica med att handla frallor och annat gott. Frukosten avnjöts sedan med hela familjen och två kompisar till sonen. Nice.


En sväng till stan hann vi med där en present till sonen inhandlades. Han fyller ju 14 nästa helg!!! Då blir ha fjortis. Undrar om han uppskattar att jag kallar honom det?;-)


Föräldramöte inför Tjeckienresan har vi oxå haft idag. Jag säger bara vad trevligt det kommer att bli. Såna goa människor som jag ska tillbringa en vecka med. Redan nu vet jag att det kommer att skrattas en hel del:-)


Hockeyn nämner jag bara som hastigast. Jag hade det hektiskt i speakerbåset idag med många mål och många utvisningar. Pust. Det var en lättnad när matchen var slut. Om inget annat så för att min son fortfarande var hel efter att laget återigen mött ett lag som mer gick in för att grisa än att spela hockey. Ja, jag vet att hocket ska vara tufft MEN det ska inte vara fult. Konstigt att en del lag inte kan lära sig det. OCH! Konstigt att en del föräldrar inte alls kan reglerna men ändå vrålar som besatta på läktaren. Pinsamt...


Nu är det snart Melodifestivalsdax. Det är heliga stunder i det här huset. Inget onödigt prat, största möjliga koncentration och surroundsystemet på, det är reglerna här hemma.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards