petrasperspektiv

Alla inlägg den 2 februari 2011

Av petrasperspektiv - 2 februari 2011 22:01

Nu måste jag verkligen hoppa i sängen och försöka sova. Imorgon är det kompetensutvecklingsdag på skolan och det är en del som ska fixas innan alla kommer. Därför blir jag hämtad av M 7.20 Japp, ni läste rätt. 7.20 Dessutom måste jag duscha och tvätta håret imorgon bitti. Ojojoj, jag som avskyr tidiga mornar. Hellre jobba till sex om jag bara hade fått glida in vid nio, halv tio.


Sonen och laget förlorade sin match. Synd. De var värda en seger. Men vem har sagt att idrott är rättvis? Vem har sagt att något är rättvist? På tal om rättvisa så är det ju faktiskt så att för att det ska bli rättvist måste det vara lite orättvist. Nu tror ni väl att det slagit över men nixelipix det har det inte. Ni kan väl grunna på det över natten så ska jag förklara vad jag menar imorgon.


Snabb omröstning: Ska jag äta något innan jag lägger mig? Om jag inte har fått hundra nej inom tio sekunder tolkar jag det som en direkt uppmaning att äta något;-). Tack och godnatt!

Av petrasperspektiv - 2 februari 2011 18:02

...är det lite synd om mig för jag har ont. Jag har ont i örat ner i halsen och från örat fram till ena bihålan. Det gör ruggigt ont stundvis för att sedan försvinna korta stunder. Mycket märkligt. I natt vaknade jag en tvåhundrafemtiotusen gånger och var tvungen att upp och vandra en runda för när jag gjorde det släppte det värsta. Fatta vad tråkigt. Och tröttsamt. Just nu hålls ögonlocken uppe av ren vilja.


Snart ska jag en sväng till ishallen. Sonen spelar match och det vill man ju inte missa. Mot Mörrum idag igen. Hoppas det inte blir pinsamma tränaruttalanden igen...





Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards