petrasperspektiv

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av petrasperspektiv - 22 augusti 2010 22:14

...jag höll nästan på att glömma att blogga och det går ju inte för sig.


Jag måste säga att helgen varit behaglig. Idag har jag pulat med lite allt möjligt här hemma. Bland annat har jag organiserat våra 83 miljoner par skor, ja de flesta är mina, i källaren. Så nu är min plan att de flesta skor ska vara där och INTE på hallgolvet, huller om buller. Vi får väl se hur länge den här organisationen håller.


Planen var att maken och jag skulle spela golf framåt kvällen men eftersom vädret är liiiite opålitligt ville jag inte chansa på att det inte skulle börja regna utan stannade hemma och crosstrainade istället. Sonen följde gärna med och höll maken sällskap. De hade bara varit ganska mycket osams när de kom hem. Sonen har ju ett visst temperament. Det har maken också men det fattar han inte själv och därför kan det vara bra att han får handskas med andra med samma golftemperament. För så är det. Maken är mycket sällan arg, till skillnad från mig som är arg ett antal gånger varje dag, men när han spelar golf kommer hans sämsta sidor fram. I och för sig bara när han och jag spelar själva men ändå. För när han blir sur och förbannad på sitt spel blir jag sur och förbannad för att hans pissiga humör påverkar mitt spel negativt. Ja ni fattar vilken cirkus det blir av det.


Jaha, då var det jobbedag imorgon igen. Dags att möta mina goa elever. Sista året tillsammans nu. Jäklar vad de ska få jobba, he he. :-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards