petrasperspektiv

Alla inlägg den 16 augusti 2010

Av petrasperspektiv - 16 augusti 2010 18:03

Dagen började med att jag konstaterade att det regnade så jag somnade om en stund till för morgonpromenader i regn är överskattade. Efter alla bestyr for jag till skola 2. Där fick jag reda på att jag får behålla min arbetsplats och det tackar jag väldigt mycket för. Han som skulle fått den har väl blivit livrädd när han hört mig morra. Men, helt bitchig är jag inte så jag sa att han gärna får använda den när jag inte är där bara han inte stökar runt i mina högar. Vi får väl se om han vågar...


På skola 2 har det varit hektiskt. 83 miljoner frågor att svara på. Ungefär lika många beslut att fatta och så lite nya elever som trillar in. En vanlig dag på jobbet alltså. Men, som vanligt har jag skrattat en massa också. Bland annat åt en lapp som satt på mitt skrivbord när jag kom tillbaka efter ett möte. Jag kan inte skriva vad det stod på den men dels fick den mig att skratta och dels fick den mig att må bra. Jag gillar såna lappar, och människor som skriver såna lappar:-).


Eftersom jag inte klev upp och promenerade imorse straffar jag mig själv med att crosstraina nu ikväll istället, trots att det fortfarande är SJUKT kvavt.


Imorgon ska jag äntligen till frissan. Jag har en grotesk utväxt och det känns som om alla jag pratar med bara tittar på utväxten. Usch och fy. Precis som vanligt känner jag att jag vill göra något helt galet imorgon, som att kapa det en decimeter eller färga det i en helt ny färg. Men när jag väl sitter där mesar jag väl ur och så ser jag ut som jag brukar när jag går därifrån. Om någon har något konstruktivt förslag på förändring får ni gärna höra av er.


Nu ska jag dricka kaffe!  

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards