petrasperspektiv

Alla inlägg den 22 april 2012

Av petrasperspektiv - 22 april 2012 20:47

Dottern fick en ny dator i 18-årspresent i mars. Denna nya dator har nu pajat. Suck, stön och pust. Det i sig är ju rätt så tradigt men ännu värre var att jag inte hade den blekaste aning om var kvittot fanns.

Brodern var hygglig och körde och köpte datorn i Malmö och överlämnade sedan kvittot till mig när det var kalasdax. Så mycket kom jag ihåg. Men var sjutton la jag det sen?! Jag försökte påstå att dottern fått det. Nix, den lätta gick inte. Jag tänkte, tänkte och tänkte och plötsligt kom jag på att jag hade satt det på kylskåpsdörren och sedan när jag packade ner allt i köket la jag allt som satt på kylskåpsdörren i en gammal smörgåsask i plåt. Om jag hade tur låg kvittot där också. Men, i vilken låda låg smörgåsasken? Det finns ju ett antal lådor utsatta i biggabautacontainern i trädgården. Ni fattar ångesten över att behöva börja leta i denna "höstack". Men minsann, idag skickade jag ut dottern och maken som förpatrull medan jag gjorde något annat vettigt och de hittade kvittot! Yes! Nu ska vi bara köra och lämna datorn och så ska vi hoppas att det inte blir något tjafs utan att de snabbt och lätt lagar den så att jag slipper dela min dator med både maken och dotter.


Veckan som kommer är full av saker att göra. Imorgon är det möten i mängd. På tisdag är det detsamma. På onsdag är det chefsdag och så föräldramöte med hockeyn på kvällen. På torsdag är det möte i Karlshamn hela förmiddagen och det verkar hur spännande som helst för det handlar om hur vi bemöter nyanlända och hur vi kan samordna olika samhällsinsatser. Verkligen superkul att vara med på! På fredag är det möte med alla lärare i svenska som andraspråk i kommunen och sedan är det helg, igen. Swisch, swosch säger veckorna. Bra det för då är undervåningen snart

klar:-)


Maken och jag är hungriga så vi har tvingat barnen att poppa popcorn. Mmm, såna är vi:-). Men popcorn mättar faktiskt ganska bra och det kommer ju från majs så det är nyttigt också;-). Dessutom gör de det tillsammans så det stärker syskonbanden. Jisses vad många bra argument jag hade för det agerandet!



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards