petrasperspektiv

Alla inlägg den 3 april 2012

Av petrasperspektiv - 3 april 2012 20:56

Händelsrik är en klar underdrift om man ska beskriva den här dagen.


För det första tog dottern sitt efterlängtade körkort! Halleda, jag trodde jag skulle sprängas av lycka när jag såg henne komma körandes tillbaka till bilskolan, ensam i bilen. Så klart bölade jag lite med för det gör jag ju alltid;-)


En snabbfika på Ritz hanns med innan det var dags för henne och kompisen L att åka på äventyr till Kiruna. Nu tar man ju inte sig till Kiruna i ett nafs direkt utan det är ju några delsträckor som ska klaras av. Och det är här trubblet började. Någon eller några idioter har stulit koppar så att på sträckan nånting till nånting fick tåget ersättas med buss. Detta gör att tåget som skulle varit framme 19:50 i Sthlm inte är framme förrän 21:30. Nattåget till Luleå skulle avgå 21:05 men alldeles nyss fattades beslut på SJ om att nattåget ska vänta in dotterns tåg. Tur! Jag har redan ringt kundtjänst två gånger och stod i startgroparna att rodda upp allt. Framförallt ville jag se till att fixa dem ett hotell att bo på, kvickt som attan. No way min unge yrar omkring, utan mig;-), i Sthlm. Jag hade redan tänkt igenom en plan B och en plan C och om Lillan läser detta kan jag berätta att du var en del av planen;-). Men, som det verkar nu ska de alltså få åka med nattåget. Håll alla tummar och tår ni har!!!


Sonen har fått sin tandställning nu. Fy vad det är synd om honom. Han har ont. Riktigt ont. Och han är ju inte direkt den gnälliga typen, som jag;-).


Så, nu tar jag ett glas vin och är nervös ända tills jag får klartecken på att allt löst sig för dottern och L.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards