petrasperspektiv

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av petrasperspektiv - 31 mars 2010 19:12

Just nu är det påskfest på mitt ena jobb och jag är inte där. Snyft. Jag hann helt enkelt inte. Jobbade länge och var tvungen att handla och laga mat därefter. Så det hanns inte med att gå på någon fest. För att kompensera det tar jag ett glas vin här hemma istället. Trots att det bara är onsdag!


Idag körde jag godisutdelning till alla som kom i tid till morgonlektionen. Detta är ytterligare en del i mitt belöningssystem. Godiset var populärt. Man vet aldrig när det är dags nästa gång. Lika bra att mina elever ALLTID kommer i tid.


Det är fortfarande ljust ute! Det är riktigt härligt. Vi går åt rätt håll. Värre är det på mornarna men det rättar väl till sig någon gång.


Vi har en jäkla massa tv-kanaler och ändå hittar vi inget vettigt att titta på ikväll. Helt sjukt. Och för det betalar vi horribla pengar. Galet. Jag får väl läsa istället. Jag håller på med en halvtråkig och helkonstig bok. Jag borde sluta läsa den men jag har en tvångstanke om att man måste läsa ut böcker man har påbörjat så det är bara att kämpa på. Jag ska lägga ut vad den heter en annan dag (kommer inte ihåg) så att ingen annan råkar börja läsa den. Fast ni kanske inte har samma tvångstankar som jag har...


På söndag ska jag på fest och jag har INGENTING att ha på mig. Det blir nog till att besöka Shack Matt på lördag. Eller köra till nya HM i Karlshamn kanske. Eller varför inte båda delarna? Mmmm, det sista lät bäst.


Nähä, nu ska jag hänga upp tvätt. Åh, vad kul, not.


Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards