petrasperspektiv

Alla inlägg den 6 mars 2010

Av petrasperspektiv - 6 mars 2010 18:04

Dagen började tidigt. Det är SÅ mycket lättare att vakna och stiga upp när det är ljust och soligt utanför fönstret. Jag mornade mig en stund men sedan tog jag tag i mitt liv och körde en stund på crosstrainern till "På spåret"-reprisen (!). Jag tycker egentligen inte om det programmet men jag gillar Kristian Luuk så av den anledningen stod jag ut.


Efter dusch och frukost var det dags att skaka liv i dottern. Inte helt lätt en lördagsmorgon...Därefter ett Kristianstadsbesök. Dottern, jag och maken minsann. Det är inte varje dag han hänger med på såna utflykter. I och för sig drogs riktlinjerna upp innan avfärd så att inga missförstånd eller shoppingutsvävningar skulle uppstå. Riktlinjerna var: Ur & Penn, ställa in klockarmbandet, HM, noggrann shopping, MQ, kolla stråhatt. Vi var också på Stadium, makens favoaffär, efter Biltema då, och Glitter men det gick undan vill jag lova.


Senare kollade jag och maken på när sonen dömde i hockey. Det är cup i ishallen idag och sonen som vädrar stora inkomster har tagit på sig att döma de flesta matcherna. Han lär vara dödstrött och iskall när han kommer hem ikväll. Men rik, i hans ögon i alla fall:-)


Eftersom shoppingen hämmades något av makens närvaro har jag nyss beställt hissgardin, påslakan och extra örngott till sovrummet på Internet. Jag vill ändra stil därinne och göra det lite mer gammeldags. Det är verkligen fantastiskt praktiskt att kunna sitta hemma i soffan och bara klicka hem det man vill ha.


Imorgon är det säsongens sista hockeymatch med grabbarna. Det är både skönt och trist. Skönt för jag tror maken behöver vila och trist för att jag älskar att titta på när de spelar. Får väl kolla fotboll istället, även om det inte är lika skoj så är det helt okej.


Nu tar jag lördagskväll med ett glas rödvin. Mums! Maken är och handlar ingredienserna till en ostbricka. Livet kan vara sämre:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards