petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av petrasperspektiv - 7 mars 2010 20:51

Det är sällan jag ballar ur. Nästan aldrig faktiskt. Men, precis som dottern skriver i sin blogg, när jag får en melodifestivalskiva i min ägo händer det saker. Jag spittar ljudet i bilen och sjunger med, högt. Jag som annars gnäller så fort ljudet är minsta lilla högt.

Idag for jag som ett spjut ner till macken för att inhandla årets skiva. I med första och sedan sjöngs, nynnades och vrålades det i bilen. När det var dags att byta till cd 2 märkte vi att den fattades. Fan. Bara att toklyssna på ettan och köra inom macken när vi kom hem från K-na. Så nu kan jag låtarna på cd 1. Kalle-låten "Underbart" är faktiskt riktigt bra. För att inte tala om Al Fakir. Han är riktigt, riktigt bra.

Imorgon är det måndag. På onsdag börjar jag mitt nya jobb. :-)

Av petrasperspektiv - 7 mars 2010 19:27

Sovmorgon blev det idag. I mitt fall är det inte att sova överdrivet länge för då får jag bara ont i huvudet. Nej, men att få sova tills man vaknar av sig själv och inte klockradion och sedan får ligga kvar och slumra. Det är sovmorgon för mig och det hade jag idag. Gott.


Lite goda värmebullar till frukost och sedan kaffe. Härligt.

Nej, jag dricker inte kaffet till frukosten. Jag dricker det efteråt. Det är godast så.


Vi hade en härlig säsongsavslutning idag. Pojkarna vann mot Karlskrona men 7-3. De spelade jättebra. Sonen fick sätta ett mål idag också och det var bra för självförtroendet. Det har varit lite måltorka på sistone. Han har gjort suveräna insatser men just målen har lyst med sin frånvaro. Därför var det extra roligt. Ett tag spelades det riktig "grishockey" med fula tacklingar och oshyssta grejer. Det kulminerade med att en av våra blev jättefult tacklad mot sargen. Karlskronas tränare kom ut på isen med en av våra tränare för att ta hand om vår kille och när han mötte sin egen sa han mycket argt till honom att genast gå och sätta sig i båset. Samma kille fick sig en salva till i båset. Det tycker jag är bra! Fult spel  ska stävjas.


Efter matchen duschade pojkarna maken i Pommac. Jag undrar hur många på Mc Donalds som skulle kunna tänka sig att mannen i grått ställ körde kalsonglöst...


Nu tittar vi på matchen igen. Riktigt kul! Nu kan jag ju dessutom vara lugn. Jag vet ju att vi vinner:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards