petrasperspektiv

Alla inlägg den 3 mars 2010

Av petrasperspektiv - 3 mars 2010 19:13

Huset är tomt. Alla är iväg och tränar på ett eller annat sätt. Kvar är jag. Ni vet hon som var uppe kvart över sex och tränade på crosstrainern! Impade? Jag förstår det. Lite impad själv faktiskt!


Idag fixade vi igång sonens Visa-kort och skaffade id-kort till både sonen och dottern. Det var på tiden...Men, så stolt han var. Tror han växte en eller två decimeter. Vi var tvungna att gå raka vägen till Konsum så att han fick inviga kortet under uppsyn av hönsmamman:-) Det gick jättebra!


Idag var jag inne och vikarierade i sonens klass. Jag var rätt taggad när jag gick in och jag var beredd på att få vara ganska tuff för att få dem att förstå att sonens mamma är jag på fritiden men i klassrummet är jag lärare. Visst fick jag förtydliga min roll och visa att jag är en ganska sträng lärare som inte tillåter nåt trams eller tjafs i klassrummet men när det väl var sagt fungerade allt bra!

Vi avslutade med lite rättstavning ā la petra, hänga gubbe. Jag har ett helt grymt ord som kan "hänga" vilken elevgrupp som helst men idag var det ju lite jobbigt för där satt dels egna sonen och dels tre elever som är mina ordinarie SvA-elever och de har ju redan fått känna på grymmeordet. Vad göra? Fuska så klart! Jag bytte ord:-) Sonen blev skitsur:-)


Nähä, nu är det dags att rätta uppsatser.


Idag börjar Grey's Anatomy! Det enda viktiga programmet som sänds, nästan. Måste vara klar tills dess.


Jag måste återigen tacka alla trevliga, snälla människor som hejar på mig och mitt bloggande. Det är verkligen jättekul med er positiva feedback!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards