petrasperspektiv

Alla inlägg den 13 mars 2010

Av petrasperspektiv - 13 mars 2010 17:20

Lördagen är den absolut bästa dagen på hela veckan tycker jag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på exakt vad det är som gör dagen så bra men bra är den. Till att börja med har jag sovmorgon. Idag vaknade jag 06.52 Det kan man ju tycka är trist men det gör inte jag. För jag kan ju ligga kvar. Läsa lite, slumra lite till, titta ut på himlen och veta att jag stiger upp precis när jag vill. Så gott!


Långsam frukost och lusläsning av tidningen ingår i lördagsrutinerna. Så också idag.


Träff med morsan (ja, jag kallar henne det trots att jag snart är 40. Fruktansvärt omoget:-)) på stan. Vi skulle fixa lite med present till mig. Hann så klart med en Shack Matt-runda också. Den resulterade i en kasse med kläder som ska prövas hemma för jag tyade inte klä av mig där. Bra service det där.


Lite Lions-loppis och annan loppis nära mitt innan lördagsförmiddagen var till ända hanns också med.


Lunch och sedan föräldramatch i hockeyn. Jag var INTE med för det passar inte så bra just nu att jag bryter båda benen. Men maken var med. Jajamensan och han tänkte då f-n inte förlora. Nix. Han och den andra tränaren var de som förmodligen tog det på störst allvar i föräldralaget. I pojklaget tog alla det på stort allvar, vinnarskallar som dom är. Sonen stod i mål. Inget han har någon större rutin på men han gjorde det bra. Vid full tid var det lika men som tränare gick maken in och förlängde matchen ytterligare 10 minuter. Efter dessa 10 var det också lika. Jag tyckte att det resultatet kunde vara ett ganska bra resultat särskilt med tanke på husfriden. Men, det tyckte inte maken som hade vittring på seger. Han hittade raskt på att de skulle lägga straffar. Bäst av tre. Smart. Särskilt när föräldralaget hade en av våra ordinarie målvakter i mål och pojkarna hade sonen som ju i detta läge är lika mycket prao som jag är på mitt nya jobb. Så klart lyckades föräldrarna peta in ett mål mer än pojkarna. Då var det inte längre tal om att förlänga eller nåt utan då var det verkligen slut. Föräldrarna gjorde många oödmjuka segergester medan pojkarna tjurigt åkte ut i omklädningsrummet. Tur de inte är så långsinta...

Jaja, njut säger jag till föräldralaget för nästa år åker ni på däng av pojkarna:-)


Efter denna pärs stack dottern och jag snabbt till Eko för att köpa en matta. Givetvis var mattorna slut men det fanns ju annat som slank ner i vagnen.


Efter att ha hunnit så här mycket är det fortfarande mycket kvar av lördagen. Nu ska det lagas mat, drickas vin och tittas på melodifestival. I love. Dottern och jag förhandlade i bilen och kom fram till att idag kunde man (hon) få sjunga med lite. Inte så att det stör utan bara i snabbreprisen. Har jag sagt att jag tar melodifestivalen på ganska stort allvar? Att umgås med folk en sådan viktig kväll finns inte. Herregud det finns ju massor av andra lördagskvällar att välja.


Tjipp och hej!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards