petrasperspektiv

Alla inlägg den 2 mars 2010

Av petrasperspektiv - 2 mars 2010 19:12

Idag har jag trevande känt på rektorsrollen. Jag var ute och besökte nya arbetsplatsen och vi började med en fika, kaffe och semla! Ja, jag vet att det var årets sista i söndags men man vill ju inte vara bantarbesvärlig när man träffar nya kollegor:-)

Vi hade ett givande samtal och det känns mycket bra måste jag säga. Framförallt har vi samma pedagogiska tankar och värderingar och det är viktigt.

Jag fick också se mitt arbetsrum. Det är litet men trevligt och jag känner att jag kommer att trivas där. Jag är dessutom granne med biblioteket och då är ju lyckan fullkomlig.


Idag har solen visat sig och man blir så glad. Det är så härligt och sinnet blir genast lättare. Dessutom blir jag shoppingsugen. Det är kanske inte normalt men sån är jag. Jag vill till IKEA. Jag vill ha en ny matta och nytt soffbord. Men eftersom jag toksparar pengar till Kreta-resan och att mina barn fyllt och snart fyller år är det inte riktigt läge för det egentligen. Jag hade glatt kunnat leva på nudlar en eller ett par veckor som kompensation för ett IKEA-besök men maken och jag talar inte riktigt samma språk i dessa frågor...


Idag är det hockey på tv, Djurgården-Brynäs. Gissa om jag har minsta lilla rösträtt vad gäller kanalval idag. Rätt gissat, inte en chans. Och nu tog Brynäs ledningen också. Lyckan är fullkomlig!





Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards