petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av petrasperspektiv - 4 mars 2010 20:33

Kom på att jag glömt berätta hur det gick efter skräckfilmen som grabbgänget tittade på här hemma förra veckan. Resultatet blev: en hel hög med kids som sov i sina föräldrars sängar eller i närheten av desamma. Den enda som sov som en stock i egen säng tror jag var sonen. Jag hade gärna tagit åt mig äran av det skulle varit mina gener men tyvärr vore det lite för långt från sanningen. Jag hade varit skiträdd.

Så, jag och maken kanske inte är de allra populäraste föräldrarna i umgängeskretsen just nu. Men vad fasen. Lite kul är det:-) he he he

Av petrasperspektiv - 4 mars 2010 19:43

Nu har jag och kompisen E varit ute och gått i nästan två timmar. Jeeeses vad det känns i benen. Men så kan det gå när man har så himla mycket att prata om. Vi är ju inom samma "bransch" och vi tycker och tänker så lika kring många pedagogiska fenomen att det är en fröjd att prata, prata och prata. Och under tiden vi pratar får jag så många bra idéer att jag genast vill pröva dem. Underbart!


När jag kom hem från promenixen orkade jag inte riktigt ta tag i middagen som var planerad idag, kött, wok och ris utan tänkte att jag bara skulle steka lite pannkakor. Sagt och gjort. Jag vispade ihop smeten och började. Det jag inte tänkt på innan är ju medlemmarna i familjen inte äter några små mängder. Plockade fram ett paket korv och korvbröd ur frysen. Till maken tänkte jag. Sedan stekte jag korv och gräddade pannkakor och märker att det förmodligen har tagit fyra gånger så lång tid som ursprungsmiddagstanken! Korkat. Och inte kan jag lämna spisen heller för då bränner jag ju pannkakorna. (Har just bränt två eftersom jag skriver...).


Jaja, annars har dagen varit bra. Vi har till och med hunnit veckohandla och hur skönt är inte det. Imorgon när jag kommer hem kan jag alltså ta det lugnt. Förmodligen blir det inte så men det känns skönt att låtsas.


Nähä hörrni, nu måste jag äta. Är riktigt hungrig. Hej svejs!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards