petrasperspektiv

Alla inlägg den 23 juni 2012

Av petrasperspektiv - 23 juni 2012 20:32

Maken och jag hade ett riktigt teamwork och satte ihop en jättebyrå hur snabbt som helst. Han är ju lite mer frifräsare och läser beskrivningen med vänsterögat medan jag följer beskrivningen slaviskt. Den kombinationen fungerar faktiskt bättre än man kan tro.


Roligare väder än idag kan man ju ha. Det har varierat mellan strålande sol (och det klagar man ju inte på) och ösregn (det klagar man desto mer på). Därför har aktiviteterna varierat. Vi har röjt hela altanen, fotograferat saker som ska läggas ut på Blocket, lagat mat (och ätit givetvis), slumrat en stund i uterummet, monterat möbler och tittat i Ikea-katalogen för att förbereda Ikea-besöket imorgon. Jag är beredd på att satsa en slant på att det blir toppenväder hela dagen imorgon, bara för att vi verkligen måste till Ikea och byta grejer som blivit fel.


På måndag eller tisdag kommer målaren hit och fixar det sista. Sen är det fritt fram att inreda och den roligaste delen av hela renoveringen har börjat. Äntligen:-)


På tråkighetsfronten kan jag berätta att jag fortfarande har kill i halsen och det är inte kul. Killet brukar bara vara i någon dag eller så men nu har jag haft det i tre dagar så nu räcker det. Imorgon kan det vara väck.


Nu ska maken och jag gå en sväng innan vi sjunker ner och tittar på en film. Eller ja, det blir väl som vanligt att han tittar på en film medan jag läser, eller sover;-).

Av petrasperspektiv - 23 juni 2012 09:10

Det blev ju en jättetrevlig kväll med, om inte perfekt, så i alla fall hyfsat väder. Eftersom vi började rätt sent blev det ett intensivt ätande. Men gott var det:-). Vi har kommit in i ett nytt skede i våra fester, vi fyra familjer som träffas.  Det är att vi har "tappat" de äldsta barnen helt. Ingen av dem var med och firade med oss igår. Och de yngre drog iväg på mopparna så fort vi tillät det. Suck. Sorgligt. Men det är ju så det ska vara så det är bara att vänja sig.


Idag skiner solen igen och vi ska hitta på något kul. Vad vet vi inte riktigt ännu men en utflykt av något slag är planerat.


Nu på morgonen har jag roat mig med att läsa bloggar. Det är ju alltid roligt. Desto mindre roligt är att se sitt eget namn figurera i en blogg och dessutom i ett negativt sammanhang. Nej, jag tror verkligen inte att jag är 20 och ja, det är möjligt att jag är feg och konflikträdd men jag hoppades på att allt skulle lösa sig utan att jag hade behövt göra nånting. Men nu har jag förstått att det nog inte kommer att bli så.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards