petrasperspektiv

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av petrasperspektiv - 11 maj 2012 20:21

Det är verkligen häftigt att lära sig nya grejer. Jag älskar det! Just nu lär jag mig mest hur jag själv fungerar. Hur jag reagerar i olika situationer. Varför jag reagerar just så. Hur jag agerar när jag reagerar och om det finns andra sätt att göra det på. Man tycker att man känner sig själv och så börjar man rota lite inuti och fattar att jag nog inte känt mig själv riktigt så bra som jag har trott. Men det är jäkligt häftigt att lära känna sig själv. Och i och med att jag förstår mig själv lite bättre så förstår jag faktiskt andra lite bättre också. Om detta låter flummigt så bjuder jag på det. Jag gillar flummigt och jag gillar djuphet. Jag gillar att jag har fattat att jag behöver ha in mer kreativitet i mitt liv. Jag ska bara fundera ut exakt hur den kreativiteten ska se ut.


Idag känner jag mig stark och full av energi och det känns verkligen toppen. Jag ska försöka lagra den känslan och spara den tills nästa vecka när det är jobbiga saker som ska klaras av. Men, innan dess ska jag ha kul i Malmö. Dessvärre kräver roligheterna att jag måste packa. Packa är ångestladdat och stressande för mig. För att hantera det skriver jag en lista och sedan packar jag sakerna i tur och ordning och stryker efter hand. När alla grejer på listan är strukna kan jag slappna av och mitt kontrollbehov är tillfredsställt. Sån är jag och jag tycker det är helt okej.



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards