petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 maj 2012

Av petrasperspektiv - 7 maj 2012 21:09

...om arbetsmiljö men när jag nu satt på utbildningen idag så märkte jag att jag faktsikt har ganska bra koll. Återigen ställer jag själv högre krav på mig själv än vad som är nödvändigt. Men så klart lärde jag mig ett och annat nytt och jag fick en bok jag ska ta och läsa så att jag får ännu bättre koll.


Nu har jag pillat med tjänstefördelningen hela kvällen. Jag har med flit brutit mot min regel om att inte jobba hemma. Men jag var tvungen, här är så tyst och lugnt och jag behöver det när jag och siffror ska samarbeta;-). I vilket fall så har jag nog fått ihop allt nu. Tror jag. Det är fortfarande en del saker som inte fattats beslut kring och som är avgörande för om min tjänstefördelning funkar eller om jag ska bli tvungen att göra om allt. Det kan hända att jag bryter ihop lite då... 


Imorgon ska golvvärmeläggarna börja lägga golvvärmen. Jippi! Det går framåt. Sakta men säkert;-)


Idag har resten av golvet glesats (be mig inte förklara varför det heter så men det handlar om att spika fast brädor som golvvärmen ska ligga på) och så har en ny altandörr till köket installerats. Dessutom har maken och snickarna bestämt hur glaspartiet i duschen ska se ut och och så har det beställts en handdukstork. Bra intiativ:-)


Nu camperar vi i dotterns rum och kollar på när Sverige förnedrar Danmark och så är vi lite ledsna för att vi inte är i Globen. Nästa år, då jäklar!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards