petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av petrasperspektiv - 18 maj 2011 18:23

Idag var jag, maken och dottern i en affär nära oss och kollade på golv. Det finns ju en del att välja på kan man ju lugnt säga. Och det är ju faktiskt ett ganska stort och viktigt beslut för tänk vad jobbigt om vi bestämmer oss för ett golv till hela övervåningen och så visar det sig att vi ångrar oss och tycker det är fult plötsligt. Då får vi ändå leva med det för vi ska ALDRIG mer renovera. Så är det.


Men nu har vi alltså kommit till den lite roligare delen av renoveringen, att välja golv, tapeter, färg osv. Sen, kommer den ännu roligare delen, inredningsdelen. Den gillar jag mest! Jag har satt upp en regel för familjen och den innebär att inte en enda pryl kommer in i huset utan noggrannt övervägande om man verkligen vill ha den, tycker om den och att den passar in. Japp, så ytlig har jag gått och blivit.


Dottern valde ett skitflott golv som är rättså mörkt och till och med försäljaren i affären sa att hon förmodligen kommer att vara tvungen att dammsuga varje dag för att allt kommer att synas men det struntar hon i. Jag har redan lovat henne en egen dammsugare i julklapp:-).


Sonen ska också få välja och förmodligen kommer han att välja samma som dottern. Men sonen och dammsuga varje dag säger man ju inte i samma mening så vi får väl se hur vi ska få honom på andra tankar...


Nähä, dags att börja med middagen. Klockan sju ska den vara klar för då samlas familjen efter träning och övningskörning. Ha det gött!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards