petrasperspektiv

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av petrasperspektiv - 3 maj 2011 18:49

...har jag haft. Dagen började med en strid ström med människor som ville prata. Prata är alltid kul så det gjorde jag glatt. Sedan kom två politiker, M och P, och då blev det ännu mera prata. Vi pratade så mycket att jag glömde bjuda på kaffe. Fast det verkade som om det var jag som led mest av kaffebristen. Ett möte på fritids följde och där deltog M och P också. Jag tycker det är ett riktigt bra initiativ det här med skolbesök. Det är bra om vägen mellan "fältet" och de som bestämmer inte är så lång. Vi hann också reda ut det jag skrev om i lördags om fotbollstränare som förebilder för skolledare. Som jag misstänkte var det lite vinklat...


Eftermiddagen veks åt fortsättningen på chefsutbildningen som påbörjades förra veckan. Halleda vad bra den är. Idag fick vi vår "chefsprofil" och det måste jag då säga att han fångat mig på pricken. Det man får ut av det är att veta hur man är i sin ledarroll, starka och svaga sidor och hur vi i ledningsgruppen kan komplettera varandra. Som sagt, mycket bra!


Efter det har jag jagat svart kofta på stan. Jag behöver en svart kofta men det duger inte med vad som helst. Listan på krav den ska uppfylla är lång och det fanns inte en enda i hela stan som dög. Suck.


Ytterligare ärenden hanns med innan jag for hemåt och slängde ihop en kasslergryta. Mums. Fasen vad husligt:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards