petrasperspektiv

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av petrasperspektiv - 8 maj 2011 21:04

Hemma igen efter fyra fantastiska dagar med bästa vännerna i Barcelona. Halleda vad bra vi haft det. Vi har gått oändliga sträckor och vi har sett massor. Euron har flödat för shoppa har vi ju svart bälte i och så har vi ätit och druckit gott. Mest druckit för maten slarvade vi lite med. Det är ju så mycket man ska hinna med;-)


Om jag snabbsammanfattar dagarna har det varit så här:

torsdag: 05:35, vi träffas på järnvägsstationen, sjukt för tidigt. 06:00 tåget går, ca 07:00 gammeldansk (urk), tåget nästan i tid på Kastrup, flyg, framme, buss till lägenheten som var mucho fin. Vi dumpade grejerna och gick ut. Vi var på La Ramblan, hamnen, stranden, gamla stan och så åt vi. Solen sken och det var göttigt.


På fredagen var det ännu finare väder och vi tog en guidad tvåtimmars busstur. Men först var vi i saluhallen och provianterade med frukt, fudge och vin. Vi hoppade av vid en stor park som jag redan glömt vad den hette men det var galet mycket folk där och det var väldigt trivsamt. Utom när en kvinna drog av en riktig rökare precis bredvid oss där vi satt och picnicade. Jeeeezez...;-) Som vi skrattade. Efter att ha ätit och fyndat armband drog vi vidare på bussen och sedan shoppade vi tills vi stupade i lägenheten. Vi var så trötta att vi bara orkade dricka vin och äta yoggi. Inget restaurangbesök här inte.


Lördagen innebar tradigt väder men samtidigt det ultimata shoppingvädret. Euron rullade och kassarna förökade sig i farlig takt. Vi krönte dagen med att shoppa loss i en Disgual.butik Åååååhhhhh, vilka grejer. Galet snygga! På kvällen åt vi på en kinarestaurang. Vi lovade varandra att äta något typiskt spanskt när vi är i Kina;-)


Sovit har jag inte gjort överdrivet mycket. Inte för att vi varit ute och rumlat utan för att spanjorerna är kass på ljudisolering och att vi bodde precis vid en extremt trafikerad gata och det lät som om bilarna körde inne i lägenheten. Herregud, vilket levande! Dessutom drog J igång med en snarkkavalkad inatt och eftersom jag inte är gift med henne kan jag inte gå lika hårt fram som med maken så jag kapitulerade ut på soffan istället. Fast jag kan inte påstå att jag sov där heller. Det får bli en tidig kväll.


Nu har jag och maken gått en superlång runda och jag ska ta en dusch så hasta luego amigos:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards