petrasperspektiv

Alla inlägg under januari 2013

Av petrasperspektiv - 8 januari 2013 21:03

...har jag varit idag. Upp innan tuppen och crosstrainade och efter jobbet var jag ute och gick och sprang med J och C. När jag kom hem märkte jag att jag i brådskan hade tagit fel nycklar så det var bara att springa/ gå till ishallen. Suck.

Nu har jag i alla fall duschat, skogat benen, lagat omelett och ätit upp densamma. Jag har landat i soffan och är hur trött som helst. Riktigt så där goetrött i benen som man är när man varit hurtig. Gött!

Nu har dottern kopplat över till Svenska Hollywoodfruar.. Undrar om jag klarar av att se det utan att bli irriterad. Jag testar. Mest för att jag inte orkar resa mig. Ha det gott!

Av petrasperspektiv - 7 januari 2013 20:25

...idag när vi åt middag spekulerade jag lite kring hur jag skulle göra med träning imorgon. Jag menade att eftersom jag skulle ut och springa på kvällen kanske jag skulle skippa crosstrainingen på morgonen. Både maken och sonen utbrast att det var ju skitbra med två pass. Ajamenhallå! Den enda som fattade att det var helt fel svar var dottern men hon bara skrattade. Tack hygglo;) Så imorgon bitti är jag uppe innan tuppen igen, kollar på Vänner och svettas.

Idag kom all personal tillbaka till skolan. Skönt. Nu kör vi igång igen och jag är i en ny verksamhet och det känns verkligen toppen!

Av petrasperspektiv - 5 januari 2013 09:43

Ni vet att jag fick ont i ryggen i september. Så ont som jag hade då har jag inte haft sen dess med undantag för en lördagsmorgon som var rätt jobbig. MEN, även om det inte gör ont hela tiden eller är en outhärdlig smärta så försvinner det heller inte helt. Vad ska man göra då? Gå till doktorn känns ju töntigt. Till naprapat likaså. Jag har ju inte ont hela tiden... Någon som vet?

Ikväll skulle vi på fest. Samma fest resten av stan ska på. Men såvida maken inte tillfrisknar mirakulöst snabbt så lär det inte bli någon fest. Han har influensan. Nu är jag den enda i familjen som inte har drabbats. Undrar hur länge jag klarar mig?

Nog om sjukdomar och elände, nu ska jag äta frukost på Ritz med C och kanske A. J jobbar:(.
Efter det är det JVM-final mellan Sverige och USA. Den ska jag se!

Av petrasperspektiv - 3 januari 2013 20:14

Det går ganska bra att vända tillbaka dygnet måste jag säga. Imorse crosstrainade jag till och med. Inte så länge jag skulle för det enda jag kunde se på tv:n var Ocean. Inte Ocean som i en film utan verkligen en faktainspelning från havsbotten, utan tal. Hallå. VEM uppskattar ett sånt program? Inte jag i alla fall. Jag stod ut i 18 minuter sen kände jag att ett psykbryt var på väg så jag bröt och gick in och duschade istället.

Idag har dottern plockat ner alla tomtar och julsaker. Det som är kvar är ljusstakar och stjärnor och de ska INTE bort förrän tjugondag Knut. Sån är regeln. Och jag älskar skenet från dem och tänker inte skiljas från dem en enda dag tidigare än nödvändigt.

Av petrasperspektiv - 2 januari 2013 21:03

...var jag allt idag. Man är liksom inte ledig i 12 dagar ostraffat. Det tar ett tag att kicka igång jobbdelen av hjärnan. Inte underlättades det av att jag började med ekonomi heller. Inte min gren riktigt!

Jaja, lite fick jag gjort idag i alla fall och väl hemma igen bokade jag lägenhet till min och tjejernas Barcelonaresa. Flott som tusan! Tack för tipset Paula!

Nu är det mord på tv. Läckbergsmord. Rubbad som jag är sitter jag bara och trånar efter hav och skärgård och säger gång efter annan att vi MÅSTE semestra där i sommar. Bara folk inte dör som flugor när vi är där;)

Av petrasperspektiv - 1 januari 2013 17:12

Året inleddes med att sova till elva (!). Jag som ska vända tillbaka dygnsrytmen idag. Wish me luck...

Gårdagen blev riktigt rolig även om vi saknade två av vännerna. Maten blev klar till slut men 20 minuter innan gästerna kom for maken och jag omkring som streck i köket för att hinna bli klara i tid. Arbetsordrarna till barnen delades ut och tack vare ett grymt samarbete var det bara maken som inte riktigt hann bli klar utan stod i duschen när folket kom. Men, men maten blev ju god i alla fall och resten av kvällen blev som sagt bra! Sing Staret plockades fram och sedan sjöngs det vill jag lova. Eller, sjöngs och sjöngs, lät är kanske ett bättre ord;)

Idag görs inte många knop. Vi har gått en runda och kollat hur lång tid det tar från vårt hus till golfbanan via bron. Cirkus 30 min i rask takt! Yes, vad härligt!

Nu ska jag crosstraina lite innan det är middagsdags. Maken lagar mat idag. Också;)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards