petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 januari 2013

Av petrasperspektiv - 18 januari 2013 18:31

Turen att hålla sig frisk alltså. Jag tycker var och varannan skriver på facebook att de är sjuka och influensan verkar ju inte vara något man skojar bort så jag kramphåller tummarna för att jag ska slippa. Jag har redan fått min beskärda del av elände tycker jag. Med tanden alltså. Jag har fortfarande ångest. Det lär jag ha tills det är över och tanden antingen är rotfylld (igen) eller utdragen. Suck. Jag har i alla fall bestämt mig för att ringa tandläkaren på måndag och resonera kring vad som är klokast. Och då räknar jag med att han inte tänker ekonomiskt för hans del utan vad som faktiskt är bäst för mig.


Utöver tandläkarebesöket har veckan varit riktigt bra. Jag hinner ju inte en bråkdel av vad jag tror att jag ska hinna men man kan ju inte få allt. Kul på jobbet är det i alla fall.


Igår dealade jag med maken. Dealen var att om jag skrev matsedel och handlarlista OCH veckohandlade så skulle han städa huset. Han accepterade. Jag kan berätta att min del är klar nu;). Riktigt skönt. Men fasen vad jobbigt det är att inte handla i gamla vanliga affären. Eftersom maken och sonen skulle gymma i Bma passade jag på att handla på Maxi. Vilken tid det tog. Dels var det galet mycket folk, men är man så korkad att man handlar en fredagseftermiddag får man väl skylla sig själv antar jag. Dels kommer ju varorna inte i samma ordning som på Ica och det gör att det blir jobbigt. Att jag dessutom glömt penna så jag inte kunde stryka på listan är oerhört amatörmässigt och gjorde mitt liv ännu jobbigare.


Nu ska jag äta och  dricka ett glas rött till. Sen kryper jag upp i soffhörnet och sover en stund. Härliga fredag:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards