petrasperspektiv

Alla inlägg den 6 juli 2011

Av petrasperspektiv - 6 juli 2011 17:36

Idag började jag dagen med lilla morgonrundan. Skönt, när jag väl är ute och mina hårda förhandlingar med mig själv är avklarade och den goda sidan har vunnit alltså.

Innan dess är det bara jobbigt och alldeles för frestande att stanna kvar under det goa duntäcket.


Rea på Team Sportia har hunnits med. Det enda jag fyndade till mig själv var ett par löparskor. Kanske det kan räcka för att komma igång? Eller inte...


Resten av dagen har spenderats på Åhus strand. I vanlig ordning blåste det där och var några grader kyligare än här hemma. Hmm, vad är det för fel?


Anledningen till att vi åkte till blåshålet var att sonen och en himla massa kompisar är med och spelar Beach soccer. Helt obegripliga regler men himla kul. Eftersom de har brist på coacher har maken, U och jag (!) fått hoppa in. Idag behövdes inte jag så jag gick mest in för att lära mig lite coola uttryck och klyschor som jag kan använda om jag behövs imorgon. Jag lärde mig några:-)


Väl hemma pratade jag i telefon samtidigt som jag pratade med snickaren, ja jag vet att det egentligen är omöjligt;-), samtidigt som planerade i huvudet vad jag skulle ha på mig ikväll. Ni fattar simultanförmågan!


Hopp in i duschen, på med kläder, få ett psykbryt för att jag inte såg klok ut, byta kläder, konstatera att dottern inte var hemma så att platta håret föll fetbort, slängde upp det istället. Pust...


Nu kom kråkorna! Måste dra!



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards