petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 juli 2011

Av petrasperspektiv - 4 juli 2011 20:17

Att ha koll, det är liksom min grej. Att INTE ha koll är absolut INTE min grej. Alldeles nyss fick jag veta att jag ska iväg på nånting imorgon som ligger helt utanför min kollzon. Usch, det gillas inte.


Det är alltså möte angående a-lagets seriespel nästa säsong. Och dit ska jag. Halleda. Vad är det jag har tagit på mig. Exakt vad ska jag ha att säga där? Förmodligen ingenting men jag kanske kan lära mig något där. Det är så jag väljer att se det. Fast jag lär mig helst på det lugna sättet, dvs att det inte syns på mig att jag inte har koll.:-)


Dagen idag började på golfbanan 7:15. Det var jag, maken och sonen. Dottern sov som en klubbad säl. Spelet gick inget vidare idag. Vare sig för mig eller maken. Bra idé det där med tävling...NOT! Maken har nämligen anmält oss till en Äkta-makar-tävling på söndag. Kul han är va? Det kan hända att vi inte är äkta makar mer efter den dagen;-).


Sedan har det tvättas, tvättats och tvättats och sedan kom minsann solen varpå det tog cirka 3 sekunder innan jag låg och sög i mig solstrålarna i solstolen på altanen. I love it!


Dottern och jag har pulat lite i walk-in-closetten och monterat ihop en pall. Givetvis hade jag missat två stänger så om någon ska till IKEA inom det närmsta får ni gärna hojta till.


Nej, nu tror jag att jag måste lusläsa dokumenten om det jag ska iväg på imorgon. Håll tummarna för att jag inte gör bort mig! Vad har man på sig på ett sånt möte?!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards