petrasperspektiv

Alla inlägg den 14 mars 2014

Av petrasperspektiv - 14 mars 2014 19:38

...allt som hänt sedan jag skrev senast. Vi har varit hos sonen i Oskarshamn. Jag har varit hos dottern i Bjärnum. Jag har pluggat tillsammans med seminariegruppen i rektorsutbildningen. Jag har sytt, stickat, målat och ritat, och varit underbart kreativ. Jag har gått massor med långa rundor och jag närmar mig crosstrainern igen. Vi jobbar på vår relation och jag måste säga att den blir bättre och bättre.


Något som INTE har hänt är att jag har varit på gymmet. Nixelipix. Jag som jobbar för mycket i kombination med en make som jobbat i Malmö i flera veckor är en dålig kombo som innebär dåligt med styrketräning. Men snart så, då är det dags igen. Jag laddar mentalt;)


På jobbet är det lika händelserikt som vanligt. Säg det som inte händer där;) Jag har kickat igång ett antal små projekt, precis som vanligt. Nu ska jag bara slutföra dem också;)


Sonen är hemma i helgen. Så underbart! Vi hann med att äta, en liten shoppingrunda i stan och lite soffhäng och nu så är han iväg med kompisarna. Gott att se! 


Förresten så har jag en liten bebis. En Macbook. Halleda vad den är svårfattad. Men, den dagen en dator vinner över mig finns inte. Även om jag just nu håller på att få ett psykbryt över att jag inte får mejlen att funka. Jag har gjort något fel i början av installationerna och det är lögn att rätta till. Suck! Tur jag har livlinor att ta till på måndag om jag inte lyckats rätta till eländet innan dess. 


På måndag fyller dottern 20 år! Jag har en vuxen dotter och för första gången sedan hon föddes får jag inte fira hennes födelsedag tillsammans med henne. Jäkligt jobbigt om ni frågar mig. Men jag antar att det är så det är. Bara att gilla läget och köra dit på söndag så att vi i alla fall kan fika lite tillsammans och lite presenter kan överlämnas. Bättre än inget. 

Vi har ju inte hunnit ha kalas för sonen heller ännu men vi får ha kalas för båda när de är hemma samtidigt. Hmm, någon gång i sommar då alltså;)


Nu är det Let´s Dance, ett glas rött och min lilla bebis får sova en stund:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards