petrasperspektiv

Alla inlägg den 26 juni 2013

Av petrasperspektiv - 26 juni 2013 22:32

...är det i uterummet men jag ger inte upp. Är det sommar så är det och då SKA jag sitta i uterummet på kvällarna. Så är det bara. En filt runt mig och en massa ljus tända hjälper till att höja både värme och mysfaktor.

Sonen och jag har precis kommit hem från ett träningspass. En del av det passet var att han cirkeltränade och jag tog tiden. Bra fördelning. En annan del var när han intervallsprang och jag kom efter i bilen. Också en bra fördelning. En tredje del var att han puttade på bilen jag satt i och styrde. Detta gjordes ett antal gånger i ett antal sekunder. Den fördelningen är grym;)

Ärligt talat är jag imponerad av hans jävlaranamma. Det är jättejobbiga övningar men han bara biter ihop och kör på. Starkt. Definitivt inte mina gener. När det gäller träning och fysisk aktivitet är jag ge-upp-typen. Det är tur jag inte är det inom andra områden.

Dottern ringde sent omsider igår kväll. Hon och M hade varit vid Eiffeltornet och telefonen hade laddat ur. Halleda vad mina nerver ska prövas. Nu har vi dealen att hon ska messa mig ikväll så att jag kan sova lugnt. Bra det:)

Imorgon ska jag få handledning. Det är bra men beroende på hur djupt vi ska gräva så kan det bli jobbigt också. Vi får väl se hur det går.

Nu ska jag spöa kollegan G i Wordfeud;). Riktigt roligt att vinna över en riktig vinnarskalle:)

Sonen vilar inför sista intervallen.

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards