petrasperspektiv

Alla inlägg den 2 juni 2013

Av petrasperspektiv - 2 juni 2013 22:48

                     Annie<3



Av petrasperspektiv - 2 juni 2013 22:13

Vilken lång, intensiv, omväxlande och härlig dag! Den började med att dottern och jag for till Hammar där Julia väntade på att ta sig an dotterns hår. Mamma M hade fixat mys så dottern fick jordgubbar och andra delikatesser under tiden hon blev stylad. Själv låg jag i soffan och tittade på. Liiite sliten efter gårdagens superroliga fest hos grannen.


Efter Julia körde vi hem igen. Att frissan skulle pajas fanns det ingen risk alls för. Nixelipix. Det var tillräckligt mycket spray i håret för att kunna hålla ihop en byggnad eller nåt. Förmodligen kommer det att ligga kvar som nu även efter vi tagit bort alla nålar;-)


En stund senare kom Heidi som sminkade dottern. Jättefint! Under tiden for jag omkring och fick lite annat gjort. Som tex att få sonen att gå ut och fortsätta trädgårdsarbetet. Det gick sådär;-)


Hela förmiddagen var det riktigt hett ute och jag tittade oroligt mot himlen många gånger. Klockan ett var vi vid Valje Herrgård och bästa Jenny Freij mötte oss. Hon fotade och fotade och fotade och magkänslan sa att det skulle bli riktigt bra bilder. Och det blev det:-). Åskan mullrade dock och regnet hängde verkligen i luften och sekunden efter att vi fått in dottern i bilen och stängt dörren började det att regna. Sedan ösregnade det i cirka tre timmar. Jag trodde det bara var en åskskur som snart skulle ha dragit förbi så jag sa åt dottern att vänta i bilen. Där satt hon med ett glas mousserat och mobilen som sällskap i en halvtimme. Då påbörjades operation: få in henne hyfsat torr till huset. Den lyckades ganska bra;-)


Maken, jag och morsan for till Bäckaskog för att finnas på plats när dottern och baldejt kom dit. Jäklar vad det regnade! Och som vanligt tycker jag att folksamlingar lockar fram det absolut sämsta hos människor. Men mer om det en annan dag... Men alla killar och tjejer som var där verkade lyckligt oberörda över regnet. Och tur är väl det. Alla var så fina! Det är verkligen en fröjd att se.


Till Eko och köpa nya utekrukor för jag hade visst slängt de gamla. Hmm, det är ju det där med minnet;-)


Hem och fortsätta fixet, gå en lång skvallerrunda med C, hämta stolar och sen, trumvirvel, övningskörning med sonen. Jag vill bara att ni ska veta hur cool jag var. Inte minsta lilla dödsångest. Bara lite, lite stressad när vi hade en polisbil efter oss. Jag borde verkligen vara immun mot poliser. Men icke, tvärtom blir jag superstressad. Det kan i och för sig ha lite att göra med de sura 2400 kronorna;-). Nu är jag hemma igen och när vi satt och åt kändes det som om det var igår eller nåt som vi var hos Julia och fixade håret. Man kan klämma in en hel del i en dag. Imorgon klämmer vi in jobb, fyra (förhoppningsvis) lägenhetsvisningar inom loppet av en och en halv timme, ikea-besök och så 50 mils bilkörning. Jomensåatt, vila tänker jag göra på torsdag:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards