petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 juni 2013

Av petrasperspektiv - 7 juni 2013 20:55

Här sitter jag i uterummet och njuter av sommaren, ett glas vin och lugnet. Uterummet är ju röjt eftersom vi haft studentfest för dottern här hemma och det är en fröjd att sitta här utan att känna att jag måste städa:)

Studentfest ja, det hade vi i onsdags och det var toppen! Dottern blev väldigt uppvaktad och det värmer ett mammahjärta. Hon fick ofattbart många fina blommor och presenter.

Allt flöt på perfekt på festen och jag och maken hann med att vara sociala med folk och inte bara fara omkring och fixa med allt. Maten hade jag beställt från Skepparslövs golfkrog och om ni ska ha catering någongång så ta det därifrån. Så himla gott! Bra service och bra pris! Och dessutom mat över så vi inte behövde laga vare sig lunch eller middag dagen efter. Det gillas:)
Tårtorna hade svärmor och svägerskan U gjort. Jeeeezez vad goda de var. Där rök dieten den här veckan;) men det var det värt.

Igår skulle dottern och jag lämna sonen och maken på Rockfestivalen och passade på att gå en sväng där. Hmm, inte min grej riktigt. Jag tycker det är kul att det händer saker i stan men jag föredrar att beskåda det på lite avstånd. Speciellt föredrar jag att INTE köra bil i Norje när alla konserter är slut för dagen och folk örlar omkring och inte förstår att bilar är hårdare än människor... Men, men jag tycker verkligen att det är jättebra för Sölvesborg med SRF och framförallt är det suveränt för alla föreningar som knappt skulle överleva utan festivalen!

Imorgon ska studentpresent till Julia inhandlas. Sedan ska sonen till rocken och jag ska vara orolig. Däremellan tänker jag nog sola lite:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards