petrasperspektiv

Alla inlägg den 25 juli 2013

Av petrasperspektiv - 25 juli 2013 21:52

Sitter i förtältet med ljus på bordet och myser lite. Det är verkligen härligt med campinglivet. Men så klart finns det saker som är mindre mysiga också. Tex är det så att väggarna på en husvagn är löjligt tunna så när första barnfamiljen (oftast) har stigit upp betyder det att sovmorgonen är över för oss andra också. Sen är jag ju den hönsiga, oroliga typen som sitter och ser alla dessa barn som cyklar som jehun och bara väntar på att de ska trilla och slå sig ordentligt. Fy så nervöst. Särskilt eftersom en del föräldrar tycks tro att barn inte kan slå i huvudet om de cyklar på en camping. Konstigt nog är barn utan hjälm överrepresenterade på just campingar.

Jag tycker jag börja hitta ganska bra här i Oskarshamn nu. En fin liten stad som påminner en hel del om Sölvesborg. Det är väl därför jag gillar den;)

Sonen tränar och tränar men idag fick vi några timmar på stranden minsann. Så härligt! Sonen träffade några av sina nya lagkompisar och de roade sig vid hopptornet. Sonen, den galningen, hoppade från 10:an. Inte mina gener;) Jag roade mig med en bok. Det är lite lugnare.

Imorgon ska det förmodligen regna. Åtminstone enligt SMHI. Men, de har ju haft fel förut så låt oss hoppas de har det igen. Om de har fel tänkte jag cykla in till hamnfesten här och så ska Liljeholmens ljus ha fabriksförsäljning här nånstans och det vore ju trevligt att hitta. Skulle solen tokskina dör jag inte av att ligga på stranden heller.

Nähä, lite nyheter nu och en check på väderleksprognosen. Ha det gott!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards