petrasperspektiv

Alla inlägg den 7 juli 2013

Av petrasperspektiv - 7 juli 2013 20:41

...jag bloggade. Det är hektiskt att ha semester;) Men nu har jag hamnat i soffan och kan konstatera att det börjar ett Miss Marple-avsnitt om en stund och då passar det ju perfekt att skriva lite.

Vad har jag gjort sen sist? Jag har varit på stranden i Åhus med världens goaste killar. Det är sonen och hans kompisar som spelade beachsoccer och jag var coach. Förmodligen den coolaste coachen i hela turneringen. Jag skulle kunna låtsas att jag är så cool på riktigt men sanningen är att jag inte fattar fotboll (mer än basic) och jag fattar definitivt inte alla regler och all taktik i beachfotboll. Alltså håller jag tyst och skriver under protokollen efteråt. Det sättet funkar tydligen:)

I år var det extra lyxigt att vara coach eftersom jag övernattade på hotell tillsammans med kollegan P och hennes tränarkollega M. Vi fick ett superhärligt rum med värsta utsikten, precis vid stranden. Där satt vi och drack vin, åt choklad och pratade. Dagen efter var det hotellfrukost. Gött:)

Pojkarna vann B-finalen. Och det gjorde de på ett härligt sätt. De skrattade och skojade och var väl ibland på gränsen till dryga i sitt sätt att ta det med en klackspark men jag antar att det stressade motståndarna lite grann för de vann ju varenda match dag 2.

I fredags var det dags för Killebom-firande hos J och K. Himlans trevligt:) Igår var vi också nere i stan en sväng men sen återvände vi till goa uterummet där maken och jag satt och spekulerade och planerade.

Vet ni vad? Ikväll/ inatt kommer ÄNTLIGEN dottern hem!!! Halleda vad jag har saknat henne! I fortsättningen är det enveckas charterresor som gäller för henne. Det skulle vara lite skönt för mig;). Fast jag fattar ju vilken enorm resa hon har varit med om. Både rent fysiskt i att besöka alla dessa ställen men också mentalt för hon har tänjt ut sin komfortzon rejält i och med den här resan. Stark gjort!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards