petrasperspektiv

Alla inlägg den 14 september 2012

Av petrasperspektiv - 14 september 2012 18:37

Då var det fredag kväll och jag är hemma helt själv. Det skulle man ju kunna få lite ångest över men den här gången var jag mentalt förberdd och därför tycker jag att det är helt okej. Jag har precis ätit en finfin Lchf-omelett och så har jag skrivit ihop matsedel inför kommande vecka och en handlarlista till det. Jag funderar just nu på om jag ska dra ner till Ica och veckohandla eller om jag ska skjuta på det tills imorgon. Känner jag mig själv rätt blir det imorgon... Till skillnad från jobbpetra så gillar fritidspetra att skjuta på det som går att skjuta på. Suck. Jag är verkligen för tradig...


Jaha, vad har hänt de senaste dagarna då? Galet mycket. Så mycket att jag inte hunnit blogga och då är det mycket. Men roliga grejer har det varit. I onsdags var jag först på ledningsgruppsmöte hela förmiddagen och sedan var jag på mediautbildning på eftermiddagen. På kvällen var jag ute och gick en lång runda med CH. Underbart skönt både för kroppen och för själen.


Igår var jag mediautbildning på förmiddagen och det var häftiga grejer! Vi blev intervjuade av en livs levandes kändis från tv och så tittade vi på det och fick ris och ros och goda råd på sånt man ska tänka på om och när man blir intervjuad. Tänk vad man lär sig av att se sig själv på film. Jag lärde mig att när jag lyssnar oerhört koncentrerat på någon så blir kråksparkarna vid ögonen jättesynliga. Jag såg att mina ögon ser blå ut på film och jag såg att det inte syns hur sjukt nervös jag är. Det är bra. Kråksparkarna gillar jag faktiskt också;)


På kvällen var jag och kollegan M på O´Learys med fd kollegan C. Där kollade vi på hockey (Brynäs vann;), åt god mat och drack gott till. Dessutom pratade vi en massa förstås. Riktigt kul! Det fick dock till följd att jag var liiite trött imorse men det var ju bara att masa sig upp, väcka barnen och så sjunga för maken som fyller år idag. Jajamensan, hela 44 år. Tänk, det var ju bara ett litet tag sedan han var 25... Kalas får vi ha en annan dag för han tillbringar kvällen på jobbet. Och det gör ju inget för barnen är ju ändå inte heller hemma. De är i Malmö hos lillkusinen. Det ska hållas kalas där och då rycker de ut och hjälper till. Det är mina barn det;)


Imorgon är det kick-off i SIK och jag ska så klart dit. Inte hela tiden men nästan. Det är inskrivning i hockeyskolan också så alla ni med småkillar och småtjejer, passa på och kom dit. Det är roligt i ishallen och det är roligt med hockey!


Nähä, nu tror jag att jag ska sätta på tv:n. OM jag inte hittar något roligt alls att titta på kör jag ner och handlar. Det låter väl som en bra deal?

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17 18 19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards