petrasperspektiv

Alla inlägg den 2 maj 2016

Av petrasperspektiv - 2 maj 2016 22:36

Idag är en dag som till synes har varit en vanlig måndag men när jag börjar granska den lite noggrannare så kan jag konstatera att den kanske inte var helt vanlig. För det första har vädret visat sig från sin absolut bästa sida exakt hela dagen. Helt underbart! Många sådana dagar önskas! Eller varför inte dra till med: bara sådana dagar önskas. För min del kan det regna på nätterna. Det kan jag definitivt leva med. 


Sen hade jag en trevlig dag på jobbet där massor med saker fixades, ordnades och löstes. En särskilt trevlig situation var när jag och kollegan K slog våra kloka huvuden ihop och resonerade om olika organsiationslösningar. Det är så himla bra att ha någon att prata smarta lösningar med! Min hjärna fungerar bättre om den får samarbeta med en annan hjärna. 

Att lunchen intogs på vår soliga, härliga balkong försämrade på intet sätt arbetsdagen;-)


När jag kom hem bytte jag om till shorts och alla kan vara glada att ni slapp se mina ben. My God vad vita de är! Galet. Men, ska de bli bruna måste de ju ändå få en hygglig chans att vistas i sol och det lät jag alltså dem göra idag. Jag fällde bak ryggen i baden-baden-stolen, startade ljudboken och, somnade. Som vanligt. Jag kan verkligen inte ligga eller sitta bekvämt utan att somna. Är det ett ålderstecken eller? Det enda stället det är en bra förmåga är i bilen. När man åker alltså. Inte annars;-)


Efter vila och lite annat fix var det dags att sticka till gymmet för lite Suma Move-träning. Denna underbara träningsform. Det är jättehärligt men jag blir smärtsamt påmind om hur ovig jag är när jag så sällan tränar smidighet...


Efter träning var det dusch och eftersom jag är utrustad med ett hårsvall som inte går av för hackor och som tar hur många timmar som helst för att torka så har dottern lärt mig att det är smart att göra en inbakad fläta som man sover i. Sen på morgonen släpper man ut flätan och simsalabim så har man värsta lockarna. Problemet är bara att jag inte kan göra inbakad fläta. Tro mig, jag har försökt göra det på dottern ett antal gånger en lyckas bara göra en "utbakad fläta". Döm då om min förvåning nr jag plötsligt kan göra inbakade flätor på mig själv. Hur är det möjligt? Inte vet jag men det funkar och imorgon kommer jag att vara jättelockig;-)


Nu ska jag hänga upp en tvätt och sen är det dags att sova. Morgondagen ska tillbringas i Karlskrona, hos Migrationsverket som ska lära mig allt om ekonomi, återsökningar och allt annat man måste kunna;-)


Gnatt:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards