petrasperspektiv

Alla inlägg den 17 mars 2013

Av petrasperspektiv - 17 mars 2013 21:57

...har jag nu för nu är hon minsann 19 år! Shit. Var tar tiden vägen?!

Dagen inleddes så klart med oerhört vacker sång och hurrande av mig och sonen. Maken sov för han hade jobbat natt och sjöng lite senare istället;)

Frukost på sängen och ett gäng presenter blev det så klart innan vi packade in oss i bilen och for mot Kalmar och Ikea innan det var dags för avgörande match mellan IK Oskarshamn och Växjö i J18-serien. Sonen ska ju spela med de förstnämnda nästa säsong och ville se tempo och annat sista matchen. Maken mutade dottern med shopping och därför kunde vi ge oss iväg på hockey på hennes födelsedag.

Ikea är ju alltid kul och en del fynd blev det. Dessutom god mat. Sonen klagade dock på bristen av köttbullar. Han kunde leva med lite häst i sa han;)

Hockeyn var riktigt kul att se. Särskilt eftersom IK Oskarshamn vann 4-1:). Kul var också att makens ena farbror med särbo glatt slöt upp vid vår sida och kollade på matchen med oss.

Efter det körde vi en sightseeingrunda i stan så vi vet lite var vi ska leta lgh åt sonen. Därefter drog vi till makens kusin A-S med familj, minus hennes make som jobbade, plus makens andra farbror med fru där vi fikade och catchade upp några år när vi inte träffats med önskvärd regelbundenhet. Riktigt härligt att träffas igen och förhoppningsvis blir det oftare nu med en son som bor ett längre stenkast iväg från dem.

Nu ligger vi i soffan och är lite trötta jag, maken och dottern. Sonen har lagt sig. Tröttast, och då har han ändå sovit större delen av vägen hem. Klen;)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards