petrasperspektiv

Alla inlägg den 9 juni 2014

Av petrasperspektiv - 9 juni 2014 23:34

Idag lyxade vi till det med sovmorgon och sen var det frukost ute på takterassen. Sämre kan man ha det:)

Stranden lockade idag och det låter säkert dumt men tack vare ett och annat moln var det riktigt skönt att ligga där. Dottern hade sovit en sisådär 9-9,5 timme på natten men hade inga problem med att slå igen de blå och sova en timme till på stranden. Men allvarligt, hur mycket sömn kan man behöva?;)

En pastalunch intogs och vi kunde konstatera att det är tur att inte maken och sonen är med för den storleken på portioner hade INTE funkat för dem. Förmodligen hade de blivit smått aggressiva;) Men jag och dottern såg så klart det positiva i minilunchen och köpte varsin Ben&Jerry-glass:)

Shopping på Mare Magnum på eftermiddagen, solning på taket, underbara hamburgare på Hard Rock Cafe och nu, lite planeringsarbete inför morgondagen när vi som äkta turister ska ta en guidad busstur! Tjoho!

Av petrasperspektiv - 9 juni 2014 00:01

Nu är vi slitna, dottern och jag, och det är dags att sova så vi tyar med allt vi vill imorgon. Men en snabbversion av dagen får det ju ändå bli:
Vaknade mitt i natten (typ) i Bara. En stund senare skjutsade broren mig och dottern till Hyllie för vidare transport med buss till Kastrup. Upp i luften och jag halvvsov i två timmar. Nytt personbästa! Jag brukar aldrig kunna sova på plan:)
Framme i Barca! Varmt och gott! Letade rätt länge efter lägenheten. Dottern har sagt att hon ska göra en ny karta över Barca för de som finns är verkligen inte särskilt bra. Det kan ju bero på att antalet gator förmodligen är fem ggr så många här som på andra ställen.
Till slut var vi framme och då uppstod det riktiga provet- att bära resväskorna uppför sex våningar i ett trapphus där Twiggy skulle verka stor och tjock. Harrejisses vad svettigt det var! Värre än ett gympass!

Efter det gav vi oss ut på stan och landade till slut på stranden. Riktigt varmt var det så jag slog till med ett dopp.

Efter stranden gick vi tillbaka till lgh och tog det lugnt ett tag innan vi gick ut igen. Den här gången för att äta paella. Mums!

Nu har vi myst på takterassen ett tag och det är dags att knyta sig! Sov gott alla!

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards