petrasperspektiv

Alla inlägg den 5 juni 2014

Av petrasperspektiv - 5 juni 2014 23:03

Idag har på några sätt varit en riktig skitdag men om man jämför det med hur många andra har det så har jag ju det ändå jättebra och borde inte gnälla. Men man är lite gnällig nu när läsåret börjar lida mot sitt slut. Energidepåerna börjar sina kraftigt. Inte bara hos mig utan hos de flesta och nu längtar alla efter semester. Då ska man ändå veta att det råder en oerhört positiv och kreativ anda på jobbet. Vi är riktigt på hugget med arbetet inför hösten och det känns skönt att veta att vi ligger långt fram i planeringen. 


Det som var tradigast idag var tandläkarbesöket. Visst, det kunde varit ännu värre men att veta att jag ska göra om en rotfyllning och sen ska en krona göras och detta ingrepp kommer att kosta 11 000 kronor!!! Och då tillkommer en borttagning av en visdomstand som växer på fel håll och det lär ju gå på en alldeles egen hög med tusenlappar. Suck. Detta hade jag egentligen inte tänkt berätta för någon för jag vill INTE, upprepar:INTE, höra andras upplevelser av borttagningar av visdomständer såvida det inte är solskenshistorier. Rädslan är jag duktig på att bygga upp på egen hand. Det behöver jag inte hjälp med alls. Okej?!


En annan dålig sak idag var veckohandlingen på Maxi. Maken och jag tyckte vi var skitsmarta som veckohandlade där. Dels skulle ändå dottern hämtas vid stationen och dels har de ju sån där manick som man scannar med och så slipper man stå i kö. Mmm, eller bestämmer sig lilla apparaten att det just idag var dags för en kontroll och så fick vi packa upp allt vi så omsorgsfullt hade packat ner och då är självscanning bara dåligt och ICKE tidsbesparande. 


Men men, om vi nu ska tänka lite positivt så:

1. Har jag fått jordgubbstårta idag och den var sjukt god! 

2. Dottern är hemma och kommer att vara det nu tills hon börjar i Göteborg. Nja, kanske inte exakt hela tiden men med hemmet som bas i alla fall. 

3. Eftersom jag nu är skitnojig och rädd att bita av några tänder eller något annat jobbigt i tandväg så låter jag hellre bli att äta än att riskera att något händer. Det är bra för jag låter bli mycket men just jordgubbstårta funkar riktigt bra att äta;.)

4. Jag är omgiven av positiva, roliga, omtänksamma och goda människor. Det värmer och det känns så himla bra. Det väger upp när man stöter på en och annan som inte vill en helt väl eller försöker få mig att framstå som något jag verkligen inte är. Då är det gott att veta att de jag bryr mig om och som bryr sig om mig vet vad jag står för och vad jag har för värderingar. 





Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards