petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 juli 2015

Av petrasperspektiv - 4 juli 2015 16:18

Igår kväll var vi ett gäng som satt hemma på vår altan och umgicks. Från början var det tänkt att vi skulle gå ner till Killebom men vi hade så himla trevligt och till slut var klockan så mycket att vi kom fram till att Killebom kunde vi skippa. Det är i och för sig synd för jag tycker det ligger ett ansvar på var och en av oss alla som bor här att delta i festilgheter när det anordnas. Särskilt om vi gnäller över att det händer för lite i vanliga fall. Men så blev det alltså inte igår. Vi tar igen det idag istället;-) Idag har nämligen jag och J varit på medeltidsmarknaden, konstutställningen på bron, strosat omkring i stan och så blev det en loppisrunda på Hästtorget. Himla trevligt även om det var alldeles för varmt för stadsaktiviteter. Bara att bita ihop;-)


Ikväll ska vi i alla fall gå ner till stan en runda. Danskompaniet ska ha show och det vill man ju inte missa. De är ju så duktiga. Sen går vi väl en runda och småpratar med folk vi träffar på. Det är ju alltid lika kul.


Idag pratade vi träning med några vi mötte. En av dem vi pratade med sa något som var så klokt. Hon menade på att det där med resultat av träningen fick man ha lite tålamod med. Man var tvungen att tänka på hur länge man INTE hade tränat innan för att inte ge upp om de omedelbara resultaten uteblir (som i mitt fall). Tänker jag så kan jag ju lugna ner mig lite för jag började träna med kontinuitet först när jag var 44,5 år och då är det kanske inte helt orimligt att det tar ett tag innan kroppen är helt med på de nya aktiviteterna. Så har jag aldrig tänkt förut men jag måste säga att det kändes som en himla god och bra tanke. 


Det börjar suga i husvagnstarmen. Jag vill åka iväg några dagar någonstans. Är det någon som har förslag på en mysig camping? Helst inte alltför långt bort så vi inte behöver tillbringa en massa tid på vägarna utan hellre på campingen eller omgivningarna kring dem. 



Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards