petrasperspektiv

Alla inlägg under mars 2016

Av petrasperspektiv - 6 mars 2016 15:58

Här står tv:n på nästan jämt. Vad som visas är oftast oviktigt eftersom det liksom är ljudet jag gillar att ha runt mig. Nu ser jag till min förvåning att jag har fotboll på. Fotboll?! Världens tråkigaste att titta på på tv, eller nja, Formell 1 är väl rätt mycket värre när jag tänker efter...

Det här är inte första gången tv:n står på och jag inte har en aning om vad som visas. En kväll satt jag i soffan och skrev på datorn och var superengagerad i det jag gjorde. Rätt som det är lyfter jag på blicken och tittar på tv:n och håller på att smälla av. Programmet som visades var någon slags informationsprogram för barn/ungdomar som handlade om sex och samlevnad och bilderna som visades var så klart också på det temat. Det kan jag väl stå ut med även om jag är ganska pryd när det gäller sådana grejer. Värre är att vi har tv:n placerad så att alla som går förbi vårt hus ser vad vi tittar på. Undrar vad folk tänkte? Om någon har hört något rykte om det kan ni väl berätta hur det gick till på riktigt.;-)


Nu håller jag på att fasa ut mig från mitt jobb som rektor för att så småningom arbeta helt med att organisera verksamheten för nyanlända barn och elever. Det är jättekul att få nya utmaningar samtidigt som jag sörjer att släppa det jag har. Men det är väl så det är, uppbrott gör ont men förhoppningsvis leder de till ny kunskap och att man utvecklas som människa. Det tror i alla fall jag. 


Nu är frågan; gå till ishallen och se SIK spela en viktig match eller bädda ner mig under en filt och läsa en bok eller se en film? Hmm, svårt val. Jag tror jag börjar med det sistnämnda och om jag blir uttråkad går jag upp till ishallen. så får det bli:-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards