petrasperspektiv

Alla inlägg den 18 maj 2014

Av petrasperspektiv - 18 maj 2014 19:16

Ännu en intensiv, men härlig helg, har passerat. Fredagskvällen tillbringades i soffan med gott vin, kex och ost. Mums, Let's Dance saknades dock. Die Hard är ju inte mer avancerad än att man fattade den första gången och ändå envisas de med att visa den om och om igen. Det var ju för väl att jag somnade;)


Lördagen inleddes 6:30 med en morgonpromenix med maken och sedan var det fullt ös hela dagen ända tills M, U och O kom hit och grillade lite med oss. Himla trevligt och maken till sommarkväll trots att det bara är maj har jag nog aldrig stött på. Vi satt på altanen hela kvällen. Visserligen hade vi filtar men vi frös inte ihjäl. 


Idag var det motsatt väder. Regn, regn och ännu lite mer regn. Det enda bra det för med sig är att man kan slänga sig i soffan mitt på dagen och slötitta på Gladiatorerna utan att få dåligt samvete. 


Men för att hålla präktigheten i balans så for vi tll gymmet och tränade så svetten lackade. Maken for till jobbet efter det och sonen och jag for hem. Mysigt med lite mamma-son-tid:)


Men nu är sonen satt på tåget till O-hamn och jag är hemma själv. Jag funderar på om jag ska göra något vettigt eller om jag ska låta bli. Jag kanske ska leta upp någon bra film och titta på den istället. Fast jag är så dålig på att titta på film. Det tar så lång tid liksom... Förmodligen slutar det som oftast när jag har tid över att göra vad jag vill med. Det händer ingenting. Suck. Jag måste skärpa mig med det. Det är ju bara att bestämma sig för att göra något och sedan göra det. 

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards