petrasperspektiv

Alla inlägg den 4 februari 2014

Av petrasperspektiv - 4 februari 2014 21:28

...när jag kommer hem från jobbet men det blir liksom inget av något. Idag kom jag i alla fall ut på en runda och fick dagsljus i alla fall i 10 minuter. Det är bättre än inget. Sen åt vi middag och drack kaffe och maken drog till ishallen (var annars?). Då var jag sugen på att var lite kreativ men jag visste inte riktigt vad jag ville göra så det slutade med att jag gjorde ingenting. Trist.

Men visst, lite har ju blivit gjort. Lite läsning i Lag- och avtalstexter, lite Gardell-läsning, lite vindletning efter prylar (som jag inte hittade), lite facebookande och twittrande och så tittade jag på Farmen. Jag har inte sett Farmen på flera år men i år har jag tokfastnat. Jag missar inte ett enda avsnitt:) Jag kanske har blivit avtrubbad men jag tycker de som är där är rätt vettiga. Ett och annat stolpskott finns det så klart men jag tycker de är i minoritet. Mest överraskad är jag av A i programmet som ju är superhändig och duktig. Han kan ju bygga allt. Kul! Extra kul är det att jag har jobbat ihop med hans mamma (som A är sjukt lik!) och jag tycker mig se mycket av mamman i sonen!

Imorgon är det onsdag. Det betyder jobbedag och så betyder det styrelsemöte. En lååååång dag alltså. På torsdag och fredag är jag i Malmö med lärarna i förberedelseklasserna och blir klokare. Om det nu är möjligt;)

Nu ska jag jag göra något kreativt. Jag ska sy ihop torgvantarna jag har stickat. Ja minsann! Det ska jag:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards