petrasperspektiv

Alla inlägg den 21 april 2013

Av petrasperspektiv - 21 april 2013 19:41

Men hallå. Här ligger jag i som en gnu med träning avigt och rätt och jag tycker faktiskt att jag är ganska bra på att hålla koll på vad jag stoppar i mig. Tror ni att det ger resultat? Jajamensan, det gör det. Jag går nämligen upp i vikt. Ajamenvadfan, jag tror jag bryter ihop. Det har förstört hela min dag. Skitsur är jag. Men nu har PT:n gjort ett kostprogram till mig också och låt oss hoppas att det funkar för annars vet jag inte vad jag gör. Jagtittade i gamla album innan och halleda vad jag vill ha tillbaka den tiden. Dels för att barnen var små (jo, jag gillar dem nu också men om vi backar tiden lite får jag ha kvar dem hem lite längre) och dels för att även när jag kommer ihåg att jag tyckte att jag var en heffaklump var jag smalare än vad jag är nu... Suck. Jag funderade till och med på att börja röka igen. Fast det var bara i två sekunder och en förbannat dålig tanke. Hellre är jag tjock.


Jaja, inte lönt att att gnälla utan det är bara att bita ihop och kämpa vidare och hoppas på att det lossnar någongång.


Imorgon börjar en hektisk vecka. Måndag är det jobb 7:30-21:00. Tisdag har jag semester för att fara upp till Oskarshamn där det är möte med sonens hockeylag och skola och när vi ändå är där tänkte vi kolla på lägenheter. På onsdag far jag och dottern till Göteborg där vi stannar tills på söndag. Dottern ska på audition på School of Performing Arts och jag får roa mig bäst jag kan. Tyvärr lär det bli med jobbgrejer för det är rätt mycket sånt som behöver fixas nu.


Så nu kom jag på att jag måste packa till Gbg för det lär inte hinnas med innan avfärd. Jag som hatar att packa...

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards