petrasperspektiv

Alla inlägg den 27 augusti 2016

Av petrasperspektiv - 27 augusti 2016 18:04

Idag har det sannerligen inte gjorts många knop. För det första sov jag till halv nio (!). Med risk för att låta gammal så är ju hela dagen förstörd när man sover så länge. Jag är van vid att vakna vid sextiden för att sedan ligga och dra mig till sju nånting. Men, idag blev det alltså sovmorgon de luxe och det kan jag så klart så ut med. Särskilt när den följdes av frukost och kaffe på altanen och därefter en bra bok i solstolen. När jag väl tänkte börja göra något vettigt kom mamma och då blev det till att dricka lite kaffe och prata. Efter det kom jag liksom inte igång och nu har jag tagit ett glas vin i väntan på att maten ska bli klar. Ni fattar, inte ett dugg vettigt har blivit gjort men å andra sidan är jag extremt utvilad;-)


Sonen är hemma i helgen och det firar han med att ligga i soffhörnet och ha feber. Tur han är hemma så vi kan se till att han dricker vatten och blir frisk snabbt;-)


Dottern pratade jag med innan idag. Hon har det bra i Gbg men nu börjar det bli dags att träffas känner jag. 4-5 veckor, längre än så är det jobbigt om det går mellan träffarna. Därför kollade vi in en helg när jag kan åka upp och det var inte helt enkelt kan jag säga. Vilken höst jag har framför mig. Jätteroliga grejer! Det är olika hockeymatcher, tjejfest, AW med olika människor, Polen med P och E, Prag med maken och dessutom en Stockholmstripp med J, musikalredovisning på dotterns skola och många andra kul saker är en del av sakerna som är inplanerade. Frågan är om jag har tid att jobba;-)


Nähä, nu ska jag nog ge maken ett glatt tillrop om att det vore gott med mat;-)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards