petrasperspektiv

Alla inlägg den 22 juni 2016

Av petrasperspektiv - 22 juni 2016 03:48

Vi har det bra. En del moln skymmer solen men det är ändå riktigt varmt och soltillfällena räcker till för att jag ska vara nöjd.

För tillfället befinner vi oss på Avanti Resort i Orlando. Vi har sett några saker som idag när vi fick en guidad tur på ett Titanic-museum och så har vi shoppat som tokar på outleten strax utanför där vi bor men framförallt har vi dragit ner på tempot och legat vid poolen. Det var välbehövligt efter tempot som råder i New York. Jag hade önskat lite tystnad också eftersom det var en sådan sjuk ljudvolym i NY men med rummet riktat mot en fyrfilig motorväg och en ac på rummet som låter ganska mycket är det allt annat än tyst här. Men det är i alla fall lite tystare än i NY:)

Vi har ätit på Taco Bell och trots att det är en snabbmatskedja måste jag säga att jag tyckte det var riktigt gott! Dessutom har vi ätit buffé, både lunch och middag men inte på samma dag;) på ett ställe i närheten och det var verkligen en kul upplevelse. Det gav oss chansen att smaka de typiskt amerikanska rätterna. En del grejer var riktigt goda men en del var bara konstiga. Ett exempel var något med potatis som man hade toppat med marshmellows (stavas det så?!). Himla skum rätt... Macaroni cheese däremot är galet gott. Och vill ni veta vad amerikanarna verkligen är mästare på så är det dessertbuffé. My God vad mycket gott. Jag skulle nog kunna leva på det:)

Nu chillar vi på rummet. Jag har precis bokat boende de tre sista nätterna på semestern som ska tillbringas i Fort Lauderdale. Det blev ett fint hotell precis vid stranden och det känns verkligen toppen att avsluta med ett sånt boende. Maken har kollat kartan och uppdaterat sig inför resan till Cape Coral på torsdag och sonen och dotterna håller på med lite av varje. Just nu kollar de Disney Channel. Jag antar att man aldrig blir för gammal för det:);)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards