petrasperspektiv

Alla inlägg den 17 juni 2016

Av petrasperspektiv - 17 juni 2016 02:15

Nu har jag haft semester i en vecka (och 1 dag) och när jag tänker på vad den veckan har innehållit blir jag nästan mållös, och det händer inte ofta;)

I torsdags förra veckan packade vi in oss själva, mamma, dottern och en massa nödvändig packning för avfärd till Oskarshamn där sonen anslöt till oss. Vi checkade in på hotellet innan vi träffade övriga studentföräldrarna som vi fixade till festlokalen tillsammans med.

Fredagen började supertidigt för sonen skulle vara på champagnefrukost 7:30 och innan dess skulle han styla sig, äta hotellfrukost OCH fotas i parken. Det var lite snärjigt men vi hann med allt:)
Sedan följde en fredag i firandets tecken och festandet slutade inte förrän sent på kvällen/natten. Det en suveränt rolig fest vi hade för våra killar (vi var fyra familjer som slog ihop vårt studentfirande) och jag hoppas alla hade lika roligt som jag:)

På lördagen städade vi det sista i lokalen och besökte ljusfabriken innan vi for hem mot Sölvesborg och tvättmaskinen för nu skulle det sista tvättas och jag skulle börja packa inför USA-resan. Jag har aldrig någonsin varit så sen med att packa men det verkar, hittills i alla fall, som att inget är glömt.

På söndagen trängdes vi med mängder av rockare på stationen när vi tog tåget till Kastrup. Flyget gick superbra, mycket lättare än väntat att flyga i åtta timmar. Efter en tvåtimmars shuttlebus-tur var vi framme vid hotellet. Sen har vi tokturistat så gott som hela tiden. Det känns som om vi har sett allt. Så är det förmodligen inte men vi har i alla fall sett allt vi hade på listan att se.

Nu laddar vi för att packa igen för imorgon tar vi flyget till Orlando. Morgondagen räknas som en resdag och på lördag önskar jag mig jättemycket sol så att vi kan få en heldag i lathetens tecken och bara ligga vid poolen och slappa. Det känns som om mina fötter behöver det:)

Presentation

51 år, mamma, fru, lärare, rektor, chef, vän, coach med sjuk humor och ett hjärta som klappar för alla som på något sätt är utsatta. Gillar det mesta som förgyller livet.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards